Gerealiseerde projecten

Er worden jaarlijks veel (nieuw)bouwprojecten afgerond, waarbij wij de buitendeuren mogen leveren. Via deze pagina delen wij een aantal hiervan. 

Wilt u meer informatie over een bepaald project? U kunt contact opnemen met onze binnendienst via: industrie-orders@weekampdeuren.nl.

Project Molenpolder

In opdracht van Timmerfabriek de Mors B.V. mochten wij de voordeuren van 93 nieuwbouwwoningen leveren. De verschillende modellen en kleuren zorgen voor een mooie diversiteit. 

 

project molenpolder afdeling industrieproject molenpolder afdeling industrie

Project De Vlierlanden

In opdracht van Janssen de Jong Bouw mochten wij de voordeuren van 10 woningen digitaal inmeten, produceren en afhangen op locatie. In deze woonwijk staat het buitenleven centraal.

 

project de vlierlanden afdeling industrieproject de vlierlanden afdeling industrie

Project Kolpingbuurt

De Kolpingbuurt in Nijmegen is compleet vernieuwd. De nieuwbouw zorgt voor een bepaalde firsheid en eigenheid. In opdracht van Timmerfabriek Doornenbal mochten wij voor 83 woningen deelbare duetdeuren leveren.

 

project kolpingbuurt afdeling industrieproject kolpingbuurt afdeling industrie

Project Nias- en Menadostraat

In de Indische buurt in Amsterdam werden bijna 100 jaar oude panden gerenoveerd. Via Timmerfabriek Volendam hebben wij meegewerkt aan dit project en de deuren mogen leveren. 

Wilt u meer foto's en informatie? Klik dan op de button hieronder.

 

project nias- en menadostraat afdeling industrieproject nias- en menadostraat afdeling industrie