Er worden jaarlijks veel renovatieprojecten afgerond, waarbij wij de buitendeuren en/of ramen mogen vervangen. Een aantal van deze projecten delen wij op deze pagina.

Wilt u meer informatie over een bepaald project? U kunt contact opnemen met onze afdeling Projectmatige Renovatie via: renoprojecten@weekampdeuren.nl.

Project Oosterparkwijk Groningen

In de Oosterparkwijk in Groningen hebben wij de voordeuren van 230 woningen vervangen. De bestaande voordeuren zijn vervangen door geïsoleerde TriComfort® deuren met driepuntssloten.

Het was belangrijk dat de bestaande deuren zoveel mogelijk nagemaakt zouden worden. We hebben ervoor gezorgd dat veel authentieke details terugkwamen in de nieuwe deuren. Het project is uitgevoerd volgens ons Renotrack®️ principe, waarbij we de opdrachtgever volledig ontzorgen.

 

project oosterparkwijk groningen afdeling renovatieproject oosterparkwijk groningen afdeling renovatie

Project IJpelaar Breda

In de Sandenburgstraat en Zwijnenbergstraat in Breda hebben wij 163 appartement voorzien van nieuwe voordeuren. De hoofdopdrachtgever Caspar de Haan Onderhoud en Renovatie uit Eindhoven, de beheerder van de panden is Allee Wonen.

 

project ijpelaar breda afdeling renovatieproject ijpelaar breda afdeling renovatie