Deurplaat op maat

Aan de Bedumerstraat en Bedumerweg, gelegen in Groningen, hebben we in nauwe samenwerking met Lenferink maar liefst 235 woningen voorzien van een duurzame upgrade door het vervangen van deuren en ramen.

Bekijk alle deuren in ons prijzenboek!

Volwaardig project

De wens vanuit de opdrachtgever was het verduurzamen en verbeteren van deze woningen, terwijl de karakteristieke stijl behouden bleef. Rekening houdend met de historische waarde van de omgeving en modernisering van de deuren, hebben we beide factoren met elkaar verbonden door een duurzame oplossing te vinden.

Op 30 november 2023 zijn we van start gegaan met dit project. Het project bestond uit 179 huurwoningen waar in totaal 1061 elementen vervangen zijn. Hierbij ging het om 449 voor-, achter- of bergingsdeuren en 612 ramen. Later zijn aan dit project 56 koopwoningen toegevoegd waar 773 elementen vervangen zijn. Hierbij ging het om 51 voordeuren, 51 achterdeuren en 617 ramen. 

Een goed begin is het halve werk

In 2019 zijn we dit project gestart met de eerste proefwoningen in samenwerking met Lenferink. Jort Krisman, operationeel manager kijkt terug op een goed start. “het heeft een mooie lange aanloop gehad om een plan van aanpak te maken om te kijken wat is er nodig en wat moeten we doen. Daardoor is het dus juist omdat je partners hebt met een duurzame relatie, zoals Weekamp Deuren, dat je die vroegtijdig kan inschieten, omdat zij hun expertise hebben op hun discipline. We hadden best wel veel diversiteit in de woningen met waar de draaiende delen zitten. Dit hebben we ook teruggebracht naar eenheid en daar heeft Weekamp Deuren ons eigenlijk heel goed mee geholpen.”

Samenwerking Lenferink

Met Lenferink hebben we een duurzame relatie opgebouwd, zo ook volgens Jort Krisman, operationeel manager bij Lenferink: “We werken al zeker sinds 2015/2016 met Weekamp. En dat is een hele duurzame relatie geworden. Met Weekamp Deuren hebben we een partner gevonden in ramen en deuren waarvan we weten dat de kwaliteit goed is, dat ze bezig zijn met de duurzaamheid en circulariteit en dat we ervan op aan kunnen in de planning. En zo simpel is dat eigenlijk!”

Neem contact op


Wilt u meer weten over onze voordeuren of een vrijblijvende offerte ontvangen? Bezoek onze website, bekijk ons uitgebreide assortiment en laat u inspireren. We staan graag voor u klaar.