Een 100% beheersbaar project met Renotrack®

Met Renotrack® zijn wij de ideale ketenpartner voor ramen en deuren in de grootschalige vervangingsmarkt. Onze kracht is dat wij een organisatie zijn met alle disciplines onder één dak. U heeft dus één partner voor productie en montage van ramen en deuren. Met Renotrack® ontzorgen wij onze opdrachtgevers, ook bij technisch complexe uitdagingen. Wij vertalen maatwerk door naar seriematige oplossingen.

Fase 1. Offerte

In de eerste fase vraagt u een offerte aan bij ons.

Fase 2. Order/overdracht

Hierna vragen wij u alle projectvoorwaarden met uw Weekamp Deuren adviseur en de projectleider van ons Montage Team te bespreken.

Fase 3. Inmeet voorbereiding

Bewoners worden per brief geïnformeerd over het opmeetmoment en de bewonerstelefoon voor het wijzigen van afspraken wordt geïntroduceerd. De klant wordt ook geïnformeerd.

Fase 4. Inmeten op locatie

Elk element wordt digitaal ingemeten en is vanaf dit moment tijdens het gehele logistieke proces te volgen middels een barcode.

Fase 5. Definitieve bevestiging

De inmeetgegevens worden opgenomen in de definitieve orderbevestiging en de productie zal, na uw akkoord, starten.

Fase 6. Productie

De productie van ramen en deuren vindt plaats in eigen fabriek. Doordat het proces barcode gestuurd is, wordt een optimale productie en levertijd gewaarborgd.

Fase 7. Montage voorbereiding

Middels een brief, waarin wij het montagemoment, de tijdsduur en de eventuele overlast uitleggen, worden bewoners op de hoogte gebracht. Ook brengen wij de bewonerstelefoon opnieuw onder de aandacht. De klant wordt ook geïnformeerd.

Fase 8. Montage & oplevering

Na oplevering ontvangt de bewoner informatie over de ramen en deuren en wordt alles nagelopen. Zodra alles is goedgekeurd, vragen wijde bewoner om voor ontvangst te tekenen.

Fase 9. Facturatie

Facturering volgt zoals met u is overeengekomen: per woning, woningblok, wijk of tijdseenheid.

Fase 10. Aftersales

Nadat het project naar tevredenheid is afgerond worden de nodige garantie certificaten opgestuurd en wordt het project eventueel met u geëvalueerd.