Weekamp Montage Service

Profiteer van de Weekamp Montage Service. U richt zich met de klant op de keuze van de deur, wij zorgen ervoor dat de deur exact op maat wordt geproduceerd en vakkundig afgehangen. Bekijk de actuele doorlooptijden.

1. Uw klant bestelt een Weekamp deur

Als uw klant een Weekamp deur inclusief Montage Service bestelt, is het van belang een complete deur te bestellen. Denk hierbij aan het glas, de aflak, bewerkingen, Weekamp High Performance hang- en sluitwerk en Weekamp beslag. Hiervoor kunt u gebruik maken van het digitale bestelformulier. 

2. De deur inmeten bij uw klant

Eén contactpersoon van het Weekamp Montage Team neemt rechtstreeks contact op met uw klant om een afspraak te maken. Tijdens deze afspraak inspecteren wij de deur en meten wij deze vakkundig in.

service inmeten inspectieservice inmeten inspectie

3. Bestelling afronden

Zodra uw klant helemaal tevreden is maken wij aan de hand van de inmeetgegevens de bestelling compleet. Hierna volgt de definitieve opdrachtbevestiging en nemen wij de deur in productie.

4. De deur afhangen

De contactpersoon van het Weekamp Montage Team neemt rechtstreeks contact op met uw klant. Ze plannen een afspraak in op de deur af te hangen. Als uw klant het wil, voeren wij de oude deur af.

afhangen deur montage hang- en sluitwerkafhangen deur montage hang- en sluitwerk

5. Ontvangst garantiecertificaat

Uw klant ontvangt het garantiecertificaat van onze monteur. Hiermee heeft uw klant 6 jaar garantie op de deur. 

Eén contactpersoon en gegarandeerde kwaliteit

Deze service ontzorgt zowel u als uw klant. Uw klant heeft direct contact met één persoon vanuit Weekamp, zodat alles soepel en helder verloopt. De deuren worden standaard voorzien van Weekamp High Performance hang- en sluitwerk, waardoor kwaliteit wordt gegarandeerd.

garantie met certificaat op servicegarantie met certificaat op service