GND garantiedeuren

Wij streven continu naar de hoogste kwaliteit deuren. Wij zijn als organisatie dan ook aangesloten bij GND. Dit is een overkoepelende organisatie die de kwaliteit en het functioneren van geleverde deuren waarborgen. De top van de Nederlandse binnen- en buitendeurenproducten zijn aangesloten bij GND.

Het doel van deze samenwerking is het samenwerken aan het bevorderen van de kwaliteit van deuren. Ook bevordert GND het vertrouwen tussen deurenfabrikanten en hun afnemers. Hierbij staan maatschappelijke thema’s zoals veiligheid en duurzaamheid centraal. Als een deur voldoet aan de eisen die GND stelt, krijgt het een GND keurmerk aan de hangzijde van de deur. 

Het digitale tijdperk biedt mogelijkheden om het u makkelijker te maken. Daarom is het sinds enige tijd mogelijk om aan de binnenkant van de deur een QR-code te scannen. In één oogopslag ziet u vervolgens alle prestaties van houten binnen- en buitendeuren. U krijgt met één klik op de knop direct inzicht in de inbraak- en brandwerendheid en de geluids- en rookwerendheid. Wilt u meer informatie over het scannen van de QR-code of zelf ervaren hoe het werkt? Kijk dan op deze pagina van GND voor meer informatie.